My Energy

Som kund eller samarbetspartner till Energi Försäljning Sverige får du tillgång till vårt webbaserade statistikprogram My Energy.

Statistik

I My Energy finns möjlighet att söka och sortera bland era anläggningar för att följa era anläggningars energiförbrukning över tid. Det är möjligt att ta fram statistik ner till timnivå för timmätta anläggningar och ner till månadsnivå för månadsmätta mätare.
För samtliga mätare går det att få fram månads-, kvartals- och årsförbrukning förutsatt att Energi Sverige levererat elen under den valda perioden.

My Energy är ett flexibelt statistikverktyg, till stor hjälp för den som aktivt vill arbeta med energieffektivisering och energibesparing. Statistiken visar tydligt i efterhand om besparingsåtgärderna varit effektiva. Statistiken visas i grafer och tabeller och kan exporteras till Microsoft Excel.

Som kund kan du skapa egna grupper för en bättre överblick av de anläggningar du har intresse av.

Rapporter

Som finansiell kund har du tillgång till dina portföljrapporter i My Energy, dessa laddas kontinuerligt upp i statistikprogrammet.

Marknadsinformation

Du finner daglig marknadsinformation och historiska elpriser här.

Det finns möjlighet att ta del av vårt nyhetsbrev Energinytt. Energinytt tar upp den senaste veckans eller månadens utveckling på elmarknaden.

Prisbevakning

I My Energy kan du som kund och samarbetspartner lägga in egna bevakningsnivåer för elinköp. När önskad nivå nås informeras ni via SMS eller mail och ni kan därefter ta kontakt med oss för en eventuell säkring av ditt elpris.

Fakturor

I My Energy har du överblick över alla dina fakturor och gjorda inbetalningar. Du kan enkelt plocka fram just din anläggnings elfakturor för en viss period.

Saknar du inloggning? Maila oss kundnummer, namn och mailadress