Jobba hos oss

Vill du vara en del av Energi Sverige? Vi är alltid intresserade av engagerad och kompetent personal inom försäljning, portföljförvaltning och administration.

Är du intresserad av att arbeta i energibranschen på ett elhandelsbolag med engagerade kollegor då kan din rätta plats vara hos oss. Just nu söker vi en Energy Risk Adviser med placering i Stockholm.

Relationsbyggande Energy Risk Adviser till Energi Försäljning Sverige

Energi Försäljning Sverige är en del av Energi Danmark koncernen, en av Nordens största elleverantör inom företagsmarknaden. Koncernen finns representerad med mer än tio kontor i Norden och Tyskland. Inom koncernen levererar vi ca 34 TWh om året till företag, offentlig förvaltning och andra elbolag.

Vi erbjuder en spännande möjlighet för dig som gillar konsultativ försäljning och att skapa långsiktighet i affärer och relationer. Som Energy Risk Adviser blir du en del av ett engagerat kundteam som delar en passion för att göra affärer och tillföra sina kunder kunskap, kraft och kvalitet. För rätt person finns goda förtjänstmöjligheter och generösa förmåner.

 Energi Försäljning Sverige erbjuder flexibla och kundanpassade energilösningar för företag enligt devisen ”together we manage your risks” Med stor kunskap och erfarenhet av riskhantering och optimering för både energikonsumenter och energiproducenter ligger fokus på att vara en värdeskapande partner och rådgivare.

Tjänstens innehåll

Som Energy Risk Adviser arbetar du för att sprida kunskap om fördelarna med Energi Försäljning Sverige som partner gällande företags elavtal. Centralt för rollen är uppsökande försäljning med ambitionen att genom kundbesök och aktiv närvaro hos potentiella kunder skapa sig en god förståelse för kundens behov. Du ansvarar för att analysera och kartlägga marknadens behov och kommande relevanta upphandlingar. Rollen innebär ett stort ansvar, men samtidigt en hög grad av förtroende och frihet att planera sin egen arbetsdag.

Vem är du?

Vi söker dig som kan uppvisa goda resultat från en liknande roll som Key Account Manager inom tjänsteförsäljning. Erfarenhet från energibranschen är meriterande eller annan närliggande bransch där du har byggt upp ett värdefullt kontaktnät. Du är van vid ett konsultativt förhållningssätt till dina kunder och använder din erfarenhet och personlig mognad för att skapa förtroende och bygga långsiktiga affärsrelationer.

 Du är en driven och målinriktad person, men vet samtidigt att den här typen av komplex försäljning kräver uthållighet och engagemang över tid. Liksom dina blivande kollegor har du en stark vilja att vara delaktig och bidra till affärens och företagets utveckling. För dig faller det sig naturligt att analysera omvärlden och marknaden för att se möjligheter till nya affärer och ständigt utvärdera och förbättra befintliga.

Vill du vara med i det vinnande laget? 

Självklart är du van att använda ordersystem, CRM och excel i vardagen, liksom innehavare av körkort.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Essence HR

Frågor besvaras av ansvarig rekryterings-konsult Helena Bombas Holmström 070-7950350 helena@essence-hr.se

Välkommen med din ansökan senast den 6 maj.