Relationsbyggande Key Account Manager till Malmö och Göteborg

Energi Försäljning Sverige är en del av Energi Danmark koncernen, en av Nordens största elleverantör inom företagsmarknaden. Koncernen finns representerad med mer än tio kontor i Norden och Tyskland. Inom koncernen levereras ca 34 TWh om året till företag, offentlig förvaltning och andra elbolag.

Relationsbyggande Key Account Manager

Vi erbjuder en spännande möjlighet för dig som gillar konsultativ försäljning och att skapa långsiktighet i affärer och relationer. Som Key Account Manager blir du en del av ett engagerat kundteam som delar en passion för att göra affärer och tillföra sina kunder kunskap, kraft och kvalitet. För rätt person finns goda förtjänstmöjligheter och generösa förmåner.

Energi Försäljning Sverige erbjuder flexibla och kundanpassade energilösningar för företag. Med stor kunskap och erfarenhet av riskhantering och optimering för både energikonsumenter och energiproducenter ligger fokus på att vara en värdeskapande partner och rådgivare.

Tjänstens innehåll

Som Key Account Manager arbetar du för att sprida kunskap om fördelarna med Energi Försäljning Sverige som partner gällande företags elavtal. Centralt för rollen är uppsökande försäljning med ambitionen att genom kundbesök och aktiv närvaro hos potentiella kunder skapa sig en god förståelse för kundens behov. Du ansvarar för att analysera och kartlägga marknadens behov och kommande relevanta upphandlingar. Rollen innebär ett stort ansvar, men samtidigt en hög grad av förtroende och frihet att planera sin egen arbetsdag. Du blir en del av ett framåtlutat bolag som genom gott affärsmannaskap och samarbete verkar för att uppnå teamets gemensamma budget. Som Key Account Manager är det möjligt att utgå från Malmö eller Göteborg.

Vem är du?

Vi söker dig som kan uppvisa goda resultat från en liknande roll som Key Account Manager inom tjänsteförsäljning. Erfarenhet från energibranschen är meriterande eller annan närliggande bransch där du har byggt upp ett värdefullt kontaktnät. Du är van vid ett konsultativt förhållningssätt till dina kunder och använder din erfarenhet och personliga mognad för att skapa förtroende och bygga långsiktiga affärsrelationer.

Du är en driven och målinriktad person, men vet samtidigt att den här typen av komplex försäljning kräver uthållighet och engagemang över tid. Liksom dina blivande kollegor har du en stark vilja att vara delaktig och bidra till affärens och företagets utveckling. För dig faller det sig naturligt att analysera omvärlden och marknaden för att se möjligheter till nya affärer och ständigt utvärdera och förbättra befintliga. Självklart är du van att använda ordersystem, CRM och excel i vardagen, liksom innehavare av körkort.

Vill du vara med i det vinnande laget? Välkommen med din ansökan senast den 26 januari via följande länk

I denna rekrytering samarbetar vi med Essence HR. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Helena Bombas Holmström 070-7950350  helena@essence-hr.se