Vår inblick i marknaderna | Dagligen, veckovis och månadsvis nyhetsbrev

Vi ger dig inblick i energimarknaderna

Med ökad oförutsägbarhet på elmarknaden är insikt och kunskap helt avgörande. Vi erbjuder därför flera olika nyhetsbrev som håller dig uppdaterad om den senaste utvecklingen på energimarknaderna.

Våra specialister övervakar konstant utvecklingen på marknaden och vi vill att vår kunskap ska komma dig tillgodo.

I våra nyhetsbrev som utkommer dagligen, veckovis och månadsvis får du analyser och de senaste uppdateringarna på marknaden, och du får veta vad de betyder för prisutvecklingen.

Morning Report

Varje morgon får du en överblick över prisernas aktuella rörelser och en analys av våra förväntningar på dagens prisutveckling.

Morning Report hittar du här på hemsidan.

 

Energinytt

Som kund kan du få vårt veckobrev Energinytt med information om det senaste på elmarknaden samt de bakomliggande faktorer som påverkar priserna. Du kan registrera dig nedan.

Månadens Energinytt

För dig som är kund fördjupar vi oss varje månad i aktuella ämnen som analyseras grundligt. Vi förklarar hur dessa påverkar energimarknaden. Du hittar Månadens Energinytt i My Energy.

Det sker hela tiden något nytt och energimarknaderna sover aldrig. Våra nyhetsbrev ger dig värdefull kunskap i en konstant föränderlig energimarknad så att du kan ta de rätta besluten både på kort och lång sikt.
Karsten S. Nielsen, Kommunikativ Analytiker
Karsten S. Nielsen, Kommunikativ Analytiker
Now Change Close