Energi Danmark Group

En del av Energi Danmark Group

Energi Försäljning Sverige AB är en del av Energi Danmark Group, Danmarks största elhandelsbolag. Energi Danmark Group har cirka 200 anställda och kontor i Danmark, Sverige, Finland, Norge och Tyskland. Med cirka 50 rådgivare har vi omfattande kunskap om de villkor som gäller för respektive marknad. Med ett internationellt team av engagerade medarbetare levererar vi kvalitetsinriktad rådgivning till både energikonsumenter och energiproducenter. Många företag finns över landgränserna och med en gemensam elmarknad kan nu dessa företag få en gemensam elleverantör.

Vi är specialister på handel med el, gas, CO2, olja och valuta. Vårt handelsbord erbjuder såväl kort – som långsiktiga kontrakt samt Intraday handel. Vi följer rörelserna på energimarknaderna i mer än 20 länder i Europa, minut för minut, dygnet runt, året om.

En av koncernens nyckelbolag är Energi Danmark Securities A/S. Här arbetar våra förvaltare med att bevaka marknaden för att leverera bra elpriser till koncernens kunder. Koncernens elhandelsbolag arbetar i nära samarbete med förvaltarna och kunderna har regelbunden kontakt med förvaltarna.

Vi har en hel organisation med specialister inom elhandel, portföljförvaltning, rådgivning och administration som är till stor hjälp för våra kunder.