Om oss - Energi Försäljning Sverige

Om oss

Kraften i vår verksamhet är våra medarbetare! Med kompetens och engagemang bidrar de till den höga kvalitet vi vill leva upp till både externt mot våra kunder och internt kollegor emellan.

Vi drivs av en vilja att alltid uppnå hög kundnöjdhet och detta gör vi bäst genom att lyssna på våra kunder och tillsammans hitta avtalslösningar som specifikt passar varje kund.

Vi arbetar i olika team för att ni som kund ska få bästa hjälp från oss.

  • Energy Risk Adviser

    Våra Energy Risk Advisers arbetar för att sprida kunskap vad gäller ditt företags el- och gasavtal. Våra medarbetare inom försäljning är specialiserade inom vissa kundsegment och har mångårig erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer som strävar efter en samarbetspartner inom energifrågor där det krävs engagemang, kreativitet och vilja att skräddarsy avtalslösningar som passar kundspecifika behov.

  • Portfolio Manager

    Våra Portfolio Managers är aktiva, bidragande medarbetare inom vårt internationella förvaltningsteam med bas i Köpenhamn. De är i hög grad närvarande i våra svenska kunders behov och avtal. Med gedigna erfarenheter av vilka krafter som styr och påverkar elmarknaden samt med kompetensstark rådgivning och precision för vad som innebär ett optimalt elavtal är de till stor hjälp för våra kunder.

  • Client Coordinator

    Våra Client Coordinators sköter alla löpande frågor för våra kunder, som leverantörsbyten, fakturaservice, statistik, fakturering och rapporter. De är specialiserade inom ett eller flera områden – allt för att du som kund ska få så kvalitetsinriktad service och rådgivning som möjligt. De skräddarsyr rutiner och processer som blir lönsamma för just ditt företags behov.

Vid sidan om vår egen verksamhet arbetar vi med våra CSR-projekt. Vi ser en styrka och stolthet i att hjälpa andra när vi kan. Vi stödjer barncancerfonden, och Solvatten, en organisation som tagit fram en behållare som med solenergi renar smutsigt vatten och därmed kan familjer i bland annat Uganda få rent vatten. Vi har även valt att stödja Stadsmissionerna i Stockholm och Malmö.

Vill du veta mer om oss? Hör av dig så berättar vi mer!