Vi är leverantör av naturgas och biogas till företag - Energi Sverige

Vi är leverantör av naturgas och biogas till företag

På Energi Försäljning Sverige förstår vi vikten av att göra naturgas enkelt för dig. Genom att erbjuda smidiga och transparenta gasavtal strävar vi efter att göra gasleveranser till en bekymmersfri upplevelse. Vi jobbar för trygghet och hållbarhet i ditt gasavtal.

Vi är experter på gas

Våra medarbetare har lång erfarenhet inom naturgas och biogas, de förstår hur viktigt det är att skapa energiavtal som är anpassade efter dina specifika behov.

Vi strävar efter att erbjuda flexibilitet och skräddarsydda lösningar. Vi följer noggrant utvecklingen på marknaden och ger råd för att du ska kunna välja rätt avtal baserat på din riskprofil.

Vi hjälper dig att navigera på naturgasmarknaden och skapa trygga och enkla naturgas och biogas avtal för ditt företag.

 

 

 

 

 

 

 

Vår gröna omställning

Vi är engagerade i en grön omställning, trots att vi handlar med naturgas, som är ett fossilt bränsle. Att sälja naturgas är för oss en del av övergången mot ett 100% grönt energisystem. Under denna övergångsperiod säkerställer naturgas leveranssäkerheten, samtidigt som hållbara energilösningar som vindenergi, solenergi och biogas får ökad styrka.

Som kund hos oss har du givetvis alltid möjlighet att välja biogas, en 100% förnybar energikälla som inte bidrar till växthuseffekten.

Vill du varje månad få vårt nyhetsbrev med information om det senaste på gasmarknaden?

Biogas: Ett hållbart energialternativ

Biogas produceras genom nedbrytning av organiskt material, vilket minskar mängden avfall och samtidigt genererar en förnybar energikälla. Vid förbränning av biogas frigörs koldioxid, men den balanseras av den koldioxid som de organiska materialen absorberade under sin tillväxt. Avfallet som uppstår vid biogasproduktion används sen som biogödsel. Därmed bidrar biogas minimalt till ökningen av växthusgaser och spelar därför en central roll i övergången till en mer hållbar och cirkulär energimix.

Genom att välja biogas stöder våra kunder aktivt hållbar utveckling och bidrar till att minska behovet av fossila bränslen.

 

Kontakta oss om vi tillsammans ska gå igenom dina möjligheter och hitta ett gasavtal som ger dig både trygghet och hållbarhet

Lars Olsson
Lars Olsson
Senior Energy Risk Adviser
Kenneth Persson
Kenneth Persson
Energy Risk Adviser
Per Lindeblad
Per Lindeblad
Head of Sales