Vi har kraften att hantera ditt företags elinköp!

Med stor kunskap och erfarenhet av riskhantering och optimering för både energikonsumenter och energiproducenter fokuserar vi på att vara en värdeskapande partner och rådgivare. Vi vill alltid leverera rätt el till rätt pris.

Energi Försäljning Sverige är en del av Energi Danmark koncernen, Nordens största elleverantör inom företagsmarknaden. Koncernen finns representerad med mer än tio kontor i Norden och Tyskland. Inom koncernen levererar vi ca 30 TWh om året till företag, offentlig förvaltning och andra elbolag.

Vi söker en relationsbyggande Energy Risk Adviser

Vi erbjuder en spännande möjlighet för dig som gillar konsultativ försäljning och att skapa långsiktighet i affärer och relationer. Som Energy Risk Adviser blir du en del av ett engagerat kundteam som delar en passion för att göra affärer och tillföra sina kunder kunskap, kraft och kvalitet.

Du är en driven och målinriktad person, men vet samtidigt att den här typen av komplex försäljning kräver uthållighet och engagemang över tid.

Läs mer om tjänsten

1/5 My Energy
Gillar du kunskap och statistik? Då är My Energy det du söker!
2/5 One Stop Shop
Vi gör processen enklare för dig med företag över gränserna.
3/5 Elförbrukning
4/5 Bra Miljöval El
5/5 Solenergi

Minska dina energikostnader med hjälp av portföljförvaltning

Nu förbättrar Energi Sverige sitt erbjudande portföljförvaltning

– Genom att överlåta förvaltningen åt oss kan företag optimera sina vinster och minimera risken av höga kostnader, och i sin tur fokusera mer på kärnverksamheten, säger Mattias Hellberg, Head of portfolio management. Tidigare har det varit enklare att själv kunna analysera marknaden och priserna har varit mindre volatila. Idag, menar Mattias Hellberg, är det en mer komplex situation och det kräver tid och dedikation för att få en klar överblick av det rådande läget.

Läs mer här

Tidigare har det varit enklare att själv kunna analysera marknaden och priserna har varit mindre volatila.
Mattias Hellberg, Head of portfolio management

Vi har kunskapen att hantera dina risker!

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar genom ett brett spektrum av kompetens och tjänster, inget bolag är för litet eller för stort för att kunna ta del av våra kundteams kunskap och kraftfulla service. Vi är specialiserade på fastighetsbolag, industribolag och offentlig verksamhet. Vi är även en uppskattad samarbetspartner till andra energibolag verksamma på privatkundsmarknaden. Kontakta oss så berättar vi mer!

Now
Change
Close
Spot SE3
Förändring i %
Gårdagens stängningskurs